Järnvägsgatan 61 / Landskrona

Ljust, fräscht & nyrenoverat

Slutpris
750 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
4 355 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Järnvägsgatan såldes av oss 2019-01-22. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Järnvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järnvägsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna, under 2017 helrenoverade lägenhet med öppna, generösa ytor och ljusa, moderna ytskikt. Fördelaktigt belägen på en upphöjd 1:a våning i en fastighet som saknar hiss. Planlösningen fördelar sig på en rymlig, inbjudande entré, ett vardagsrum med utrymme för såväl soffgrupp som större matplats, ett kök med moderna bekvämligheter samt ett väl tilltaget sovrum och slutligen ett helkaklat badrum med TM&TT som renoverades 2005 i samband med föreningens stambyte.

Gångavstånd till centrum samt den vackra Wrangelska parken med lekplats, konditori, närbutik och utmärkta kommunikationer strax utanför porten.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration