Kolonigatan 10 A / Lasarettområdet / Landskrona

4:a / öppen planlösning / balkong i söderläge / inflyttningsklart skick

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
6 746 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2018-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kolonigatan såldes av oss 2018-08-28. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Kolonigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lasarettområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad gavellägenhet som välkomnar med härligt ljus och rymd. Här bidrar öppna ytor och enhetliga, nyligen renoverade ytskikt till en modern, genomtänkt känsla. Planlösningen fördelar sig på kök, matplats och vardagsrum i anslutning till balkong som kompletteras av tre sovrum i fil samt ett helkaklat badrum med golvvärme samt TM & TT. Parkeringsplats i anslutning till bostaden ingår i avgiften.

Belägen i lugnt område med närhet till tågstation, matbutiker, skolor och lasarett. Dessutom gångavstånd till centrum och en grönskande, välskött innergård med lekplatser för barnen.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration