Korta vägen 1

Korta vägen 1

Slutpris

2 800 000 kr


Vadensjö— Landskrona

Korta vägen 1


Slutpris
2 800 000 kr

Vadensjö— Landskrona

MYCKET VÄLSKÖTT FAMILJEVILLA I VADENSJÖ!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta mycket välskötta och trevliga 1-1/2 plans hus med en fantastisk trädgård med stenlagd uteplats, inglasat uterum och en stor gräsmatta.

Läget är helt fantastiskt, här finner man ett lugn och en ro som är svårslaget, perfekt efter en stressig dag på jobbet men samtidigt har man nära till centrum och ut på motorvägen.
Här erbjuds en praktisk och genomtänkt planlösning med sex rum varav det i dags läget är tre sovrum men det finns möjlighet till fyra.

Antingen parkerar man bilen på uppfarten som har plats till tre bilar eller i garaget med plats till en bil. Det finns två ingångar där den ena blir mer naturlig då den ligger närmast garaget. In genom ytterdörren möts man av ett fint klinkergolv och ljusa kulörer på väggarna. På högersidan finner vi duschrummet med bastu, mycket trevligt och verkligen en lyx i vardagen att ha sitt egna "hemma spa". Längre in kommer man till tvättstugan som renoverades 2016 med ett grått klinkergolv, arbetsbänk med vask och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, städskåp och luft/vatten värmepannan. Här har man plats till att hänga upp tvätten. Vidare in kommer vi till ett "bra att ha rum" med plats till förvaring som ligger i anslutningen till matförrådet och garaget.

På hallens högra sida kliver vi in i köket, ett mycket smakfullt och fint vitpigmenterat Swenova kök från 2005. Ett kök där man verkligen tänkt på förvaringen i minsta detalj. Förutom att man har väldigt god förvaring så har man goda arbetsytor för den som gillar att laga mat sen att man har plats till en matplats gör köket ännu bättre. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin (2018), kyl och frys. Charmigt vardagsrum i en trevlig planlösning där det blir naturligt med en större soffgrupp och i nästa del en matplats. Ett härligt ljusinsläpp lyser upp hela rummet från de stora fönsterpartierna och väldigt trevligt med den vackra kaminen. Den andra ingången delar upp tv-rummet och gäst-wc. Denna hall präglas av charm från de synliga träbjälkarna och trappen som fint ramar in hallen. Rummet som används till ett tv-rum idag passar även utmärkt som ett sovrum eller ett gästrum som blir det fjärde sovrummet. Gäst-wc renoverades 2010 som går i samma nyanser på kaklet som badrummet på ovanvåningen och är utrustat med wc och kommod.

Ovanvåningen möts man av en öppen och rymlig hall som kan inredas till en tv/läs hörna som har utgång till balkongen och delar av samtliga rum. Balkongen ligger i ett söderläge där man kan blicka ut över den fria och vackra utsikten av åkrarna. Här finns tre väldisponerade och ljusa sovrum som har plats till säng, förvaring, skrivbord och det finns sidovindar i samtliga rum. Badrummet är renoverat 2010 som går i en mörkare nyans på klinkergolvet som sedan går över till en ljus kulör på väggarna. Utrustat med wc, kommod, bidé, handdukstork, golvvärme, badkar med musikfunktion.

Genom köket når man uterummet som reparerades 2016 som är isolerat och inglasat med plats till ett stort matbord, här har det spenderats mycket tid med nära och kära. Perfekt rum att ha större tillställningar i. Utanför finner man den stenlagda uteplatsen som sedan går över till gräsmattan, lättskött trädgård med härliga umgängesytor.

Vadensjö är en liten by 4 km öster om Landskrona som kallas för "Kyrkbyn" som präglas av historia med både nya och äldre bebyggelser. Vadensjö Kyrka är en sommarkyrka och en av de kyrkor som ingår i pilgrimsvägen mellan Vadstena och Santiago de Compostela i Spanien. Bredvid kyrkan ligger Byastugan, där byagillet håller en del av sina aktiviteter. Fortsätter du förbi kyrkan kan du antingen svänga höger och köra upp på Rönneberga backar -här njuter du av utsikten av Öresund!


Boarea/biarea
157/61 kvm
Driftkostnad
28 235 kr/år
Tomtarea
780 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-03-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Korta Vägen såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Korta Vägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.