Krokvägen 4 / Egna hem / Landskrona

Nyrenoverat / inredd källare med golvvärme / vinterisolerat uterum

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea/biarea
115/80 kvm
Driftkostnad
29 380 kr/år
Rum
4 rum (2-6 sovrum)
Såld
2018-12-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Krokvägen såldes av oss 2018-12-13. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Krokvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Egna hem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta omsorgsfullt renoverade radhus där tidstypiska, vackra detaljer kombinerats med modern standard. Med varsam hand och öga för detaljer har gamla fönster restaurerats, slitna trägolv har återfått sin forna glans och innerväggar har putsats upp. I kombination med enhetliga ytskikt, medvetna materialval och sober färgsättning skapas ett harmoniskt, vackert hem som bör upplevas på plats.

På entréplanet kompletteras ett ljust, inbjudande vardagsrum av ett matrum i direkt anslutning till det öppna köket med direkt access till det härliga uterummet. På ovanvåningen får två rejäla sovrum sällskap att ett ytterst smakfullt renoverat badrum med golvvärme. Källarplanet med vattenburen golvvärme erbjuder såväl tvättstuga med dusch som ett generöst tilltaget rum och därutöver rejäla extrautrymmen för exempelvis förvaring. Möjlighet till 5 sovrum om källare och vind inkluderas.

Lugnt område med närhet till såväl skolor och kommunikationer som centrum, närbutiker och lekplats.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration