Löpargatan 176 C / Tornet / Landskrona

Topprenoverat 1-plans radhus med uteplats i västerläge

Slutpris
2 395 000 kr
Boarea/biarea
81/15 kvm
Avgift
4 963 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Löpargatan såldes av oss 2018-10-15. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Löpargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tornet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Eftertraktat 1-planshus i populära Brf Tornet som under 2017 genomgått en omfattande renovering med genomgående stilsäkra materialval och genomtänkta lösningar. Därtill vackert anlagd uteplats i västerläge med såväl stort trädäck som gräsmatta och odlingsland för den trädgårdsintresserade.

Den omfattande renoveringen omfattar såväl nytt badrum, nytt kök, nya mattlaserade ekparkettgolv som bredspacklade, vitmålade väggar och anläggning av uteplats.

Välskött förening med tillgång till festlokal, bastu, två tvättstugor samt tvätthall för bil. Garageplats ingår i avgiften. Närhet till Borstahusen med hamn, restauranger och badplats. Dessutom gångavstånd till välrenommerade skolor, vacker natur och två 18-håls golfbanor.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration