Löpargatan 58 C / Löparen / Landskrona

Genomgående renoverad 3:a med öppen planlösning

Slutpris
1 580 000 kr
Boarea/biarea
80/7 kvm
Avgift
4 563 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Löpargatan såldes av oss 2018-10-19. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Löpargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löparen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi förmånen att få presentera denna smakfullt och genomtänkt renoverade lägenhet i populära Brf Löparen. Totalrenoverad 2013 med nya golv, bredspacklade väggar, nytt badrum, nytt kök samt nydragen el och isolering av balkongdelen. Den modifierade planlösningen erbjuder öppna ytor med härligt ljusinsläpp där vardagsrum och kök förenas och kompletteras av ett helkaklat badrum, två sovrum samt ett större matrum som inretts i den gamla balkongdelen där skjutglaspartierna som kan öppnas upp sin helhet har bevarats.

Parkeringsplats och el ingår i den förmånliga avgiften tillsammans med stort förråd i anslutning till lägenheten.

I den välskötta föreningen erbjuds även möjlighet till garageplats (mot avgift, kösystem), välskötta innergårdar med lekplatser samt moderna tvättstugor, festlokal och bastu. Lugnt, barnvänligt område med gångavstånd till såväl Engelska skolan som Västervångskolan, Borstahusen, hav & bad, underbara promenadstråk & golfbanor samt utmärkta kommunikationer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration