Öresundsgatan 94B

Öresundsgatan 94B

Slutpris

3 150 000 kr


Landskrona

Öresundsgatan 94B


Slutpris
3 150 000 kr

Landskrona

Smakfullt renoverat på populära Väster

Välkommen till detta charmiga radhus med uteplats och trädgård i solsäkert sydvästläge, dessutom närhet till såväl centrum som hav & härliga naturupplevelser. Omsorgsfullt renoverat där välbevarade originaldetaljer på ett elegant och tilltalande sätt införlivats med moderna ytskikt och bekvämligheter. Inflyttningsklart med bland annat nytt kök och nytt badrum samt nydragen el, nya fönster och nytt yttertak.

På entréplanet välkomnas man av vardagsrum, matplats och kök i en öppen, vinkelformad yta med härligt ljusinsläpp och direkt access till uteplats och trädgård. Från entrén med gäst-wc leder den vackra, restaurerade originaltrappan vidare till ovanvåningen som erbjuder tre sovrum samt ett ombyggt badrum med en påkostad, exklusiv känsla. Slutligen kompletteras boytan av en fräsch, rymlig källare med normal takhöjd där ett större rum kompletteras av tvättstuga och två förrådsrum som kan anpassas efter behov och önskemål.

Garageplats i gemensam länga strax intill bostaden och lugnt läge på attraktiva väster med närhet till det mesta staden har att erbjuda. Gångavstånd till Västervångskolan F-9, Albanoskolan F-6 samt närbutik, pizzeria och konditori.

Var god kontakta ansvarig mäklare för visning!


Boarea/biarea
102/60 kvm
Driftkostnad
34 200 kr/år
Tomtarea
214 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-02-26

Mäklarhuset Landskrona

Denna radhus på Öresundsgatan såldes av oss 2018-02-26. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Öresundsgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.