Parkgatan 10 / Hamnen / Slottsparken / Landskrona / Nyproduktion

Exklusivt nyproduktionsprojekt i Hamnmiljö!

Brf Slottsparken I
Slutpris
2 997 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
3 748 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-06-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Parkgatan såldes av oss 2019-06-03. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Parkgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hamnen / Slottsparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Brf Slottsparken nr 1 är en nybildad förening med låg belåning och goda ekonomiska förutsättningar. Här ingår värme, vatten och källarförråd i avgiften från 3799 kronor. Den ursprungliga byggnaden är totalt ombyggd och inrymmer nu fem exklusiva bostäder, 2 - 3 rum och kök, från 81 kvm till 108 kvm, med hög standard och tilltalande materialval. De flesta bostäder har uteplats eller terrass. Förrådsutrymmen finns i källaren. P-plats finns att hyra.
Pris: 2 952 000 - 4 100 000 kr.

I hjärtat av Hamnen / Slottsparken bor du mycket centralt, havsnära och vackert med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, vackra promenadstråk, fina grönområden, badplats, båthamn, bra kommunikationer, busshållplats, vårdcentral och centrum. Småbåtshamnen ligger runt hörnet, Citadellet/slottet en kortare promenad bort och Borstahusen når du enkelt på cykel, med bil eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Lgh 3 har både öppen spis och terrass och är belägen på andra våningen, med hiss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration