Prästgatan 2A / Centrum / Landskrona

Karaktärsfullt och inflyttningsklart på centralt läge

Slutpris
1 360 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
4 243 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-06-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Prästgatan såldes av oss 2018-06-15. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Prästgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi förmånen att erbjuda denna genomgående 3:a i utmärkt skick som erbjuder såväl välbevarade originaldetaljer som utsikt över den ståtliga Sofia Albertina kyrka, stadshuset och småbåtshamnen. Lägenheten har under våren genomgått en renovering där nylagda golv och uppslipade originalgolv tillsammans med slätspacklade, nymålade väggar har resulterat i en enhetlig, inbjudande känsla. En känsla som förstärks av de påkostade och vackra förvaringslösningarna i hall och sovrum som handsnickrats ur massivt trä, liksom ramarna kring köksinredningen. Sedan tidigare finns ett renoverat kök i stilfullt utförande som färdigställdes 2016 och ett helkaklat badrum sedan föreningens stambyte. Planlösningen fördelar sig på badrum, kök, två sovrum samt ett mycket vackert, generöst tilltaget vardagsrum med karaktäristisk form i anslutning till balkongen i västerläge.

Belägen i lugnt, trevligt område med direkt närhet till centrum och utmärkta kommunikationer samt stor matbutik med apotek och såväl gemytligt café som delikatessbutik strax utanför porten. Gångavstånd till det mesta som staden har att erbjuda i form av härliga parker, badstrand, underbara promenadstråk och inom kort nyöppnade hotell Öresund med restauranger och spaavdelning.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration