Skepparvägen 57 / Svaneholm / Landskrona

Reserverad!

Slutpris
3 885 000 kr
Boarea/biarea
130/13 kvm
Driftkostnad
26 000 kr/år
Tomtarea
319 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-12
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Skepparvägen såldes av oss 2017-06-12. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Skepparvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svaneholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För mer information, vänligen kontakta mäklaren!

Genomgående totalrenoverad och tillbyggd 1-plansvilla på ett av Landskronas mest attraktiva, expansiva och populära lägen. Kök och vardagsrum förenas här i en ljus, öppen planlösning som kompletteras av tre rejäla sovrum, ett generöst tilltaget badrum samt gästtoalett och tvättstuga. Lättskött, insynsskyddad uteplats i västerläge med direkt access från såväl kök/vardagsrum som tvättstuga och ett av sovrummen. Modern standard med vattenburen golvvärme i stora delar av huset, samt centraldammsugare, fiber och fjärrvärme går här hand i hand med ytskikt i sparsmakad, sober färgskala.

Gångavstånd till Borstahusen, härliga badplatser, välrenommerade restauranger, två 18-hålsgolfbanor samt skolor (Västervångskolan F-9 och Engelska skolan F-9), förskola ( I Ur & Skur) och goda kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn