Skiftesvägen 13C / Solskiftet / Landskrona

Smakfullt renoverad 3:a med inglasad balkong i söderläge

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
4 906 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skiftesvägen såldes av oss 2019-05-20. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Skiftesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solskiftet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Generöst tilltagen 3:a om hela 86 kvm i populära Brf Solskiftet. I samband med att lägenheten renoverades 2012 moderniserades även planlösningen för att nu inrymma ett stort vardagsrum i direkt anslutning till kök och balkong tillsammans med två rejäla sovrum och ett rymligt, helkaklat badrum. Genomgående enhetliga ytskikt och färgskalor bidrar till en trivsam och inbjudande lägenhet i utkanten av området.

100 mbit internetuppkoppling ingår i den förmånliga avgiften och möjlighet finns till såväl parkerings- som garageplats.

I den välskötta föreningen erbjuds dessutom faciliteter som modernt utrustad tvättstuga med självdoserande maskiner och stort förråd på entréplan. Dessutom festlokal, övernattningslägenhet, gym och bastu samt lekplats för barnen. Lugnt läge med närhet till större matbutiker, tågstation, skolor och dagis, friskvårdsanläggningar samt gångavstånd till centrum.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration