Skogsmusgården 2 / Landskrona

Bostadsrätt på trevligt läge

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
122 kvm
Avgift
8 011 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1
Såld
2017-06-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogsmusgården såldes av oss 2017-06-16. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Skogsmusgården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogsmusgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populärt läge finns nu en bostadsrätt om fyra rum och kök att förvärva. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för såväl matplats som soffmöblemang och har utgång till den trevliga innergården. Vidare når man köket med en väldimensionerad köksö med spishäll och vask. Även från köket nås den stenlagda innergården. Bostadsrätten har två helkaklade badrum båda utrustade med dusch. Det större badrummet av de två erbjuder dessutom bubbelbadkar och bastu för en njutbar stund.

Skogsmusgården ligger i ett idylliskt område som har närhet till skolor, gym, golfbana, restauranger, strandpromenad samt badstrand. Fastigheten ligger bara några minuters bilfärd från motorvägen vilket skapar goda pendlingsmöjligheter till både både Malmö och Helsingborg. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter ner till centrum och tågstation.

För visning kontakta mäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration