Sök Meny
Såld

Landskrona / Skogsmusgården 2

Bostadsrätt på trevligt läge

På populärt läge finns nu en bostadsrätt om fyra rum och kök att förvärva. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för såväl matplats som soffmöblemang och har utgång till den trevliga innergården. Vidare når man köket med en väldimensionerad köksö med spishäll och vask. Även från köket nås den stenlagda innergården. Bostadsrätten har två helkaklade badrum båda utrustade med dusch. Det större badrummet av de två erbjuder dessutom bubbelbadkar och bastu för en njutbar stund.

Skogsmusgården ligger i ett idylliskt område som har närhet till skolor, gym, golfbana, restauranger, strandpromenad samt badstrand. Fastigheten ligger bara några minuters bilfärd från motorvägen vilket skapar goda pendlingsmöjligheter till både både Malmö och Helsingborg. Det finns även goda kommunikationsmöjligheter ner till centrum och tågstation.

För visning kontakta mäklaren.

Sponsrade länkar
Landskrona
Skogsmusgården 2
Slutpris: 2 100 000 kr
Boarea: 122 kvm
Avgift: 8 011 kr/mån
Driftkostnad: 582 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1
Såld: 2017-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Landskrona / Skogsmusgården