Skogsmusgården 4 / Skogsmusgården / Landskrona / Landskrona

1-plans BR på populärt läge

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
111 kvm
Avgift
7 444 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2018-12-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogsmusgården såldes av oss 2018-12-10. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Skogsmusgården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogsmusgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad bostadsrätt som välkomnar med härligt ljus och rymd där såväl kök som vardagsrum är centrerade kring en inbjudande innergård. Det sluttande pulpettaket bidrar till karaktär och en generös takhöjd som ytterligare förstärks av högresta glaspartier. Planlösningen fördelar sig på vardagsrum, kök med utrymme för matplats samt tre sovrum och två generöst tilltagna badrum. Vattenburen golvvärme bidrar såväl till trivsam inomhuskomfort som öppna ytor utan skrymmande radiatorer. Garageplats ingår i avgiften och i anslutning till entrén erbjuds ett praktiskt förrådsutrymme.

Skogsmusgården är ett populärt område på lugnt, avskilt läge med direkt närhet till såväl kommunikationer och matbutik som restauranger och hälsocenter. Även närhet till välrenommerade skolor, golfbana hav och bad samt Borstahusen. Utmärkta pendlingsmöjligheter mot såväl Helsingborg som Lund - Malmö.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration