Slottsgatan 2C

Slottsgatan 2C


Centrum— Landskrona

Slottsgatan 2C



Centrum— Landskrona

Inbjudande takvåning med härligt ljusinsläpp på utmärkt cityläge

Väldisponerad, genomgående 5-rummare som välkomnar med generösa utrymmen och vacker utsikt. Balkong i söderläge och centrum, såväl som den lummiga slottsparken och det expansiva Nyhamnsområdet strax utanför porten.

Planlösningen fördelar sig på ett inbjudande vardagsrum med öppen spis och i direkt anslutning till såväl balkong som dagens allrum som med fördel kan nyttjas som separat matrum. Dessutom ett rymligt kök med en öppen, luftig känsla som kompletteras av utrymme för en angränsande matplats. Därtill ytterligare 3 rum som kan nyttjas efter behov och önskemål samt ett badrum och en gästtoalett.

Lugnt läge på enkelriktad gata med närhet till det mesta staden har att erbjuda i form av restauranger, shopping, kultur, kommunikationer, underbara parker och promenadstråk längs havet. Gott om parkeringsplatser på långtidsparkeringar direkt utanför fastigheten samt på Kasernplan ett stenkast bort.

Välkommen på visning!


Boarea
117 kvm
Avgift
7 365 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-05

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Slottsgatan såldes av oss 2019-08-05. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Slottsgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.