Slottsgatan 2C / Centrum / Landskrona

Inbjudande takvåning med härligt ljusinsläpp på utmärkt cityläge

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
117 kvm
Avgift
7 365 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slottsgatan såldes av oss 2019-08-05. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Slottsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad, genomgående 5-rummare som välkomnar med generösa utrymmen och vacker utsikt. Balkong i söderläge och centrum, såväl som den lummiga slottsparken och det expansiva Nyhamnsområdet strax utanför porten.

Planlösningen fördelar sig på ett inbjudande vardagsrum med öppen spis och i direkt anslutning till såväl balkong som dagens allrum som med fördel kan nyttjas som separat matrum. Dessutom ett rymligt kök med en öppen, luftig känsla som kompletteras av utrymme för en angränsande matplats. Därtill ytterligare 3 rum som kan nyttjas efter behov och önskemål samt ett badrum och en gästtoalett.

Lugnt läge på enkelriktad gata med närhet till det mesta staden har att erbjuda i form av restauranger, shopping, kultur, kommunikationer, underbara parker och promenadstråk längs havet. Gott om parkeringsplatser på långtidsparkeringar direkt utanför fastigheten samt på Kasernplan ett stenkast bort.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.