Slottsgatan 2 A / Centrum / Landskrona

Väldisponerad 2:a med söderbalkong på lugnt cityläge

Slutpris
1 015 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 766 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slottsgatan såldes av oss 2020-10-14. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Slottsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På utmärkt centralt läge mellan Nyhamn och centrum finner ni denna trevliga lägenhet med balkong i solsäkert söderläge. Det lugna, avskilda läget förstärks ytterligare av att lägenheten vetter mot den välskötta innergården med härliga grönytor och uteplats där pergola och trädäck omsluts av lummig grönska.

Planlösningen fördelar sig på ett rymligt kök med utrymme för matplats, ett härligt vardagsrum i anslutning till balkong samt ett sovrum och ett helkaklat badrum.

Välskött HSB-förening med god ekonomi och fiber indraget. Källar- och vindsförråd, tvättstuga, gemensamhetslokal samt cykelförråd.

Läge på enkelriktad gata med centrum, den lummiga slottsparken och det expansiva Nyhamnsområdet strax utanför porten. Dessutom direkt närhet till restauranger, shopping, kultur, kommunikationer, underbara parker och promenadstråk längs havet. Gott om parkeringsplatser på långtidsparkeringar direkt utanför entrén samt på Kasernplan hundra meter bort.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.