Södra Långgatan 18

Södra Långgatan 18

Slutpris

2 995 000 kr


Centrum— Landskrona

Södra Långgatan 18


Slutpris
2 995 000 kr

Centrum— Landskrona

Gatuhus på centralt läge med uterum & trädgård

Nu har vi förmånen att kunna erbjuda detta charmiga gatuhus på utmärkt, eftertraktat cityläge med direkt närhet till det mesta staden har att erbjuda. Direkt innanför dörren välkomnas man av härligt öppna ytor och ljusa ytskikt med det underbara köket som husets naturliga mittpunkt, som gjort för sociala sammankomster och som inte lämnar någon hemmakock besviken. Ovanvåningen har öppnats upp och domineras idag av ett ytterst generöst tilltaget sovrum med möjlighet att återställas till originalplanlösningen med tre sovrum. Den behändiga, lättskötta trädgården är smakfullt anlagd där gräsmatta, stenläggning och vackra planteringar tillsammans förenas i en trivsam oas som dessutom erbjuder sol större delen av dagen. Trädgården kompletteras av ett uterum med dubbla skjutdörrspartier som dessutom knyter samman förrådet med huset.

Huset är beläget i lugnt, trevligt område med direkt närhet till centrum och utmärkta kommunikationer samt stor matbutik, gemytligt café och delikatessbutik strax utanför porten. Gångavstånd till underbara parker, badstrand, promenadstråk längs havet och inom kort nyöppnade hotell Öresund med restauranger och spaavdelning.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
125/20 kvm
Driftkostnad
34 400 kr/år
Tomtarea
161 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-09-14

Mäklarhuset Landskrona

Denna radhus på Södra Långgatan såldes av oss 2018-09-14. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Södra Långgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.