Södra Långgatan 18 / Centrum / Landskrona

Gatuhus på centralt läge med uterum & trädgård

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea/biarea
125/20 kvm
Driftkostnad
34 400 kr/år
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-09-14
Bostaden är såld!

Denna radhus på Södra Långgatan såldes av oss 2018-09-14. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Södra Långgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi förmånen att kunna erbjuda detta charmiga gatuhus på utmärkt, eftertraktat cityläge med direkt närhet till det mesta staden har att erbjuda. Direkt innanför dörren välkomnas man av härligt öppna ytor och ljusa ytskikt med det underbara köket som husets naturliga mittpunkt, som gjort för sociala sammankomster och som inte lämnar någon hemmakock besviken. Ovanvåningen har öppnats upp och domineras idag av ett ytterst generöst tilltaget sovrum med möjlighet att återställas till originalplanlösningen med tre sovrum. Den behändiga, lättskötta trädgården är smakfullt anlagd där gräsmatta, stenläggning och vackra planteringar tillsammans förenas i en trivsam oas som dessutom erbjuder sol större delen av dagen. Trädgården kompletteras av ett uterum med dubbla skjutdörrspartier som dessutom knyter samman förrådet med huset.

Huset är beläget i lugnt, trevligt område med direkt närhet till centrum och utmärkta kommunikationer samt stor matbutik, gemytligt café och delikatessbutik strax utanför porten. Gångavstånd till underbara parker, badstrand, promenadstråk längs havet och inom kort nyöppnade hotell Öresund med restauranger och spaavdelning.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration