Spelmansgården 51 / Spelmansgården / Landskrona

Slutpris
2 025 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
7 502 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-04-25
Bostaden är såld!

Denna radhus på Spelmansgården såldes av oss 2017-04-25. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Spelmansgården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spelmansgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerat 2-plans bostadsrättsradhus på utmärkt läge med uteplatser i såväl väster- som österläge samt garage. Uterum med golvvärme, 3 sovrum och 2 badrum.

Välskött, populär förening där generöst tilltagen idrottshall, festlokal, 2 tvättstugor samt biljardrum erbjuds i gemensam byggnad. Därtill lekplatser, station för sopsortering och ett antal fria parkeringsplatser för besökande.

Gångavstånd till skolor, matbutik, kommunikationer samt underbara promenadstråk längs havet som även erbjuder härliga badmöjligheter. Dessutom närhet till vackra golfbanor och välrenommerade restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration