Suellsgatan 1 A / Väster / LANDSKRONA

Nyrenoverat & inflyttningsklart

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 933 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-07-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Suellsgatan såldes av oss 2018-07-04. Se alla våra försäljningar i LANDSKRONA samt även på Suellsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad 2:a på väster som välkomnar med generöst tilltagna rum som tillsammans med ett härligt ljusinsläpp bidrar till en öppen, rymlig känsla. Genomgående planlösning med enhetliga, moderna ytskikt som, liksom kök och badrum byttes ut i samband med en totalrenovering 2016.

Trevligt läge med direkt närhet till pizzeria, konditori samt närbutiker. Promenadavstånd till såväl centrum som Nyhamn och Borstahusen längs underbara underbara promenadstråk och vackra omgivningar kring vallgraven, Citadellet och havet.

I föreningen erbjuds hiss, källarförråd, tvättmöjligheter i 2 tvättstugor, möjlighet till garageplats samt en innergård med grillplats, flera uteplatser och ett inglasat uterum som fritt kan nyttjas av de boende.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration