Vårgatan 4 / Hyllingelyckan / Landskrona

Välhållet parhus på Hyllingelyckan / Nytt tak & bytta fönster / Möjlighet till 4-5 sovrum

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea/biarea
160/80 kvm
Driftkostnad
39 900 kr/år
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-10-15
Bostaden är såld!

Denna parhus på Vårgatan såldes av oss 2018-10-15. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Vårgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hyllingelyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Hyllingelyckan finner ni detta parhus med härlig trädgård i söderläge. Genomgående välhållet skick med nyare fönster, omputsad fasad samt ett tak som under hösten kommer att totalrenoveras av auktoriserad firma omfattande såväl underarbete som nya takpannor.

På entréplanet så fördelar sig planlösningen på ett rymligt vardagsrum, ett kök med separat matplats samt ett matrum och gästtoalett. Ovanvåningen erbjuder utöver ett allrum och ett generöst tilltaget badrum ytterligare tre sovrum av skiftande storlek. Dessutom en fräsch källare med fullgod takhöjd och egen ingång som inrymmer såväl tvättstuga som torkrum samt ytterligare två rum. Tillsammans med ett oinrett vindsutrymme erbjuder villan härmed utmärkta förutsättningar för fler sovrum, gästrum, hobbyrum eller bara utmärkta förvaringsmöjligheter efter behov och önskemål.

I den lummiga trädgården med direkt access från köksdelen kan man njuta av såväl sol som skugga på två anlagda uteplatser och på uppfarten sidan om huset finns det plats för två bilar. Lugnt område med direkt närhet till till Seminarie- och GA-skolan samt gångavstånd till centrum, matbutiker, vårdcentral och utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn