Blåsebergavägen 7 / Kalkbrottet/ Limhamn / Limhamn / Malmö

Smakfull trea med utmärkt planlösning och fin utsikt

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
4 178 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-03-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blåsebergavägen såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Blåsebergavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kalkbrottet/ Limhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna smakfulla och välplanerade lägenhet från 2016. Här erbjuds bland annat en utmärkt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger trevliga sociala ytor, två rymliga sovrum och ett stort, fint badrum. Bostaden är belägen en halv trappa upp i huset och från vardagsrummet har du utgången till en stor uteplats i västerläge med fantastik utsikt över kalkbrottet.

Du bor på bra läge med kort avstånd till både Limhamn och Hyllie, här finns det ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Området erbjuder även mysiga promenadstråk och närhet till förskolor och skolor. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration