Hammars Parkväg 24

Hammars Parkväg 24

Slutpris

3 140 000 kr


Sibbarp— Limhamn— Malmö

Hammars Parkväg 24


Slutpris
3 140 000 kr

Sibbarp— Limhamn— Malmö

Optimalt planerad och insynsskyddad trerumslägenhet med lugnt och havsnära läge

Välkommen till trivsamma Sibbarp och denna ljusa gavellägenhet om tre rum och kök. Med en öppen planlösning och stilrena ytskikten har byggherren JM verkligen lyckats att skapa en harmonisk miljö. En optimalt planerad och insynsskyddad lägenhet i toppskick. Fönster i flera väderstreck och med utgång till den stora balkongen i syd/väster bidrar till härligt ljus i hela bostaden. Det trivsamma vardagsrummet som har en öppen planlösning mot köket är lägenhetens mittpunkt. Sovrummen, som ligger åt vars sitt håll i lägenheten, är ljusa och luftiga med stilrena materialval och bra förvaring. Den stora klädkammaren är ett trevligt inslag och här får det plats en hel del. Det stilrena badrummet är helkaklat i grått/vitt har gott om plats med duschhörna, WC och handfat med kommod. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovan.

Brf Greenhusen 2 är en stabil förening med strukturerade framtidsplaner och en härlig gemenskap.

Här bor du på ett av Sibbarps bästa läge, alldeles intill familjevänliga Hammarspark! Med en kort promenad når du badplatsen i Sibbarp och bara några minuter bort ligger gemytliga Limhamn. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt som Limhamn har att erbjuda.

Vi ses på visningen!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 734 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.