Sundholmsgatan 22 / Ön / Limhamn / MALMÖ

Lägenhet med fantastisk uteplats och havsutsikt

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea
102 kvm
Avgift
6 741 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 9 (Hiss finns)
Såld
2017-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sundholmsgatan såldes av oss 2017-08-21. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Sundholmsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga och välplanerade fyra på mysiga Ön. Lägenheten är belägen på markplan och erbjuder med detta en stor uteplats med både stenlagd yta och gräsmatta, som ger en känsla av trädgård. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten, stora rymliga rum för alternativa möbleringar och i köket samt vardagsrummet erbjuds utsikt över den mysiga trädgården och havet.

Ön är ett lugnt och omtyckt havsnära område och tilltalar många med sina grönområden, promenadstråk och lekparker. I närområdet har du bland annat skolan på Ön, gym och mindre matbutik. Det finns här utmärkta kommunikationsmöjligheter till bland annat Malmö centrum och Hyllie station. Med en promenad på 10-15 minuter tar du dig in till Limhamn som erbjuder butiker, restauranger och caféer. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration