Sök Meny
Såld

MALMÖ / Limhamn - Ön / Sundholmsgatan 22

Lägenhet med fantastisk uteplats och havsutsikt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade fyra på mysiga Ön. Lägenheten är belägen på markplan och erbjuder med detta en stor uteplats med både stenlagd yta och gräsmatta, som ger en känsla av trädgård. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten, stora rymliga rum för alternativa möbleringar och i köket samt vardagsrummet erbjuds utsikt över den mysiga trädgården och havet.

Ön är ett lugnt och omtyckt havsnära område och tilltalar många med sina grönområden, promenadstråk och lekparker. I närområdet har du bland annat skolan på Ön, gym och mindre matbutik. Det finns här utmärkta kommunikationsmöjligheter till bland annat Malmö centrum och Hyllie station. Med en promenad på 10-15 minuter tar du dig in till Limhamn som erbjuder butiker, restauranger och caféer. Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
MALMÖ / Limhamn / Ön
Sundholmsgatan 22
Slutpris: 2 995 000 kr
Boarea: 102 kvm
Avgift: 6 741 kr/mån
Driftkostnad: 850 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1 av 9 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Limhamn / Sundholmsgatan