Hättorna 160

Hättorna 160

Slutpris

2 660 000 kr


Ljungbyhed— Klippan

Hättorna 160


Slutpris
2 660 000 kr

Ljungbyhed— Klippan

Liten hästgård på avskilt läge men där du har promenad/cykelavstånd till affär och skola!

Är ni på jakt efter en liten hästgård på avskilt läge men ändå kort avstånd till affär och skola? Då har ni äntligen hittat rätt!

Nu har vi det stora nöjet att kunna erbjuda denna lilla hästgård utanför Ljungbyhed. Här bor man avskilt utan grannar tätt inpå men samtidigt på ett behagligt avstånd in till Ljungbyhed. Vid affären finns busshållplats och det tar ca 15 minuter till Klippan s tågstation där du sen kan ta vidare.

Gården som byggdes i början av 1900-talet har förutom en bostadsbyggnad med tre bra sovrum, även en verkstadsbyggnad med gott om förvaring och där det även finns en stor tvättstuga, samt en stallbyggnad med tre boxar, spolspilta med varmvatten, höloft samt sadelkammare. Sadelkammaren är isolerad och där finns element. I samma byggnad som stallet men helt avskilt finns en del om ca 35 kvm som kan renoveras till gästlägenhet eller gästrum. Säljarna arrenderar två stora hagar samt areal för en paddock och möjlighet finns att överta arrendet. I anslutning till stallet finns också en godkänd gödselplatta.

Bostadshuset erbjuder en entréplan med en rymlig hall där man kan hänga av sig ytterkläderna och ställa skorna, ett kök med gott om förvaring, stort vardagsrum med utrymme för både stort matbord och soffgrupp samt ett renoverat badrum med badkar. På ovanvåningen har vi även där en liten hall där man skulle kunna ha kontorsplats, tre bra sovrum samt där det stora sovrummet även har ett extra rum som också kan användas som sovrum men idag används det som walk-in-closet.

Det är nära till skogen om man vill rida ut och ca 3 km från huset, vid Herrevadskloster finns Åsbo Ryttarförening där det finns tillgång till ridhus och paddock. Läs mer om anläggningen och klubben på https://www.asborf.se/

Kort sammanfattat är detta en fantastisk möjlighet att få flytta in på denna mycket charmiga lilla hästgård. Missa inte denna chansen!


Boarea/biarea
120/12 kvm
Driftkostnad
50 943 kr/år
Tomtarea
2 289 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-02-23

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Hättorna såldes av oss 2021-02-23. Se alla våra försäljningar i Ljungbyhed samt även på Hättorna.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.