Sök Meny
Såld

Kävlinge / Löddeköpinge / Rådjursvägen 2

Familjevilla med karaktär

Välkommen till en villa med genomtänkt planlösning som ger bostaden karaktär. Huset har stilfulla utbyggnader klädda i cederträ som skapar en modern känsla. Vardagsrummet har öppet upp i nock som bidrar till en härlig rymd, stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusflöde och en kamin som ger en mysfaktor under de kalla månaderna. Master bedroom är praktfullt med sin nivåskillnad, avskiljande vägg med runt fönster och utgång till poolområdet. Källarplan är i toppklass och erbjuder biorum, badrum från 2017, praktisk tvättstuga med tvättnedkast från markplan samt sovrum.

Trädgården är uppritad med hjälp av en arkitekt. Den präglas av små uppdelade oaser med bland annat poolområde och stort trädäck. Datorstyrt bevattningssystem med regnsensor och en automower gräsklippare underlättar trädgårdsarbetet.

På fastigheten ligger ett bageri vid namn Ålstorps Hembageri som idag är uthyrt samt en industrifastighet med 3,5 meter i takhöjd.

Sponsrade länkar
Kävlinge / Löddeköpinge
Rådjursvägen 2
Slutpris: 5 900 000 kr
Boarea/biarea: 158/140 kvm
Driftkostnad: 36 800 kr/år
Tomtarea: 3255 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Skåne / Löddeköpinge / Rådjursvägen