Sök Meny
Såld

Kävlinge / Löddeköpinge / Rådjursvägen 2

Familjevilla med karaktär

Välkommen till en villa med genomtänkt planlösning som ger bostaden karaktär. Huset har stilfulla utbyggnader klädda i cederträ som skapar en modern känsla. Vardagsrummet har öppet upp i nock som bidrar till en härlig rymd, stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusflöde och en kamin som ger en mysfaktor under de kalla månaderna. Master bedroom är praktfullt med sin nivåskillnad, avskiljande vägg med runt fönster och utgång till poolområdet. Källarplan är i toppklass och erbjuder biorum, badrum från 2017, praktisk tvättstuga med tvättnedkast från markplan samt sovrum.

Trädgården är uppritad med hjälp av en arkitekt. Den präglas av små uppdelade oaser med bland annat poolområde och stort trädäck. Datorstyrt bevattningssystem med regnsensor och en automower gräsklippare underlättar trädgårdsarbetet.

På fastigheten ligger ett bageri vid namn Ålstorps Hembageri som idag är uthyrt samt en industrifastighet med 3,5 meter i takhöjd.

Sponsrade länkar
Kävlinge / Löddeköpinge
Rådjursvägen 2
Slutpris: 5 900 000 kr
Boarea/biarea: 158/140 kvm
Driftkostnad: 36 800 kr/år
Tomtarea: 3 255 kvm
Rum: 5 rum (3-4 sovrum)
Såld: 2017-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Skåne / Löddeköpinge / Rådjursvägen