Brunnshögsgatan 4A

Brunnshögsgatan 4A

Slutpris

6 950 000 kr


Brunnshög, Lund— Lund— Nyproduktion

Brunnshögsgatan 4A


Slutpris
6 950 000 kr

Tillhör projekt Kv Soltäppan
Brunnshög, Lund— Lund— Nyproduktion

Nyckelfärdigt plusenergiradhus i nytänkande Brunnshög

I Södra Brunnshög, Lunds kommuns stora satsning inom byggnation och forskning, finner du kvarteret Soltäppan med fem nyckelfärdiga plusenergiradhus om tre plan. Nu finns endast ett kvar för tillträde omgående. Här bor du nära spårvagnshållplats och all tänkbar service, samtidigt som du har endast ett stenkast till närmaste park och rekreationsområde. Fyra av husen är sålda och ett återstår.

Huset är byggt i tre våningsplan och ligger i härligt söderläge med gatufasad och entré från Brunnshögsgatan. Entrén och delar av fasaden ligger indragen från trottoaren vilket ger en mindre förgårdsmark som kan möbleras med grönska och ett mindre möblemang.

Baksidan ligger i söderläge mot en tyst och lugn kvartersgränd. Här finns ett garage samt ett avskilt förråd. Via den stensatta gången från garaget når man sin privata uteplats. Här finner du ett stort trädäck, utanför de stora panorama skjutdörrarna., planteringslåda och insynsskyddande plank mot grannen. Miljön bäddar för en avslappnad och skön urban oas. Från trädäcket når man också bekvämt groventrén till tvättstugan.

Gårdsfasaden är vitputsad och garaget kläs med en spontad grafitgrå träpanel och ett grönskande sedumtak.

Den öppna planlösningen på bottenvåningen är zon-uppdelad för att ge en känsla av rum i rummet och säkrar med sitt stora fönsterparti och skjutdörrar samtidig optimalt dagsljus och en förlängning av allrummet ut i trädgården. Vid matplatsen är det öppet upp till andra våningens galleri som skapar en spännande dynamik. I köket finns rejäla arbetsytor och svängrum.
Andra våningens tre sovrum och stora badrum nås från galleriet som höjer öppenheten, ljuset och kontakten till bottenvåningen.

På tredje våningen finns ett allrum med stora glaspartier mot en delvist övertäckt terrass, där taket är klätt i panel och som såklart vetter mot det härliga söderläget. Här hittar vi också radhusets ”master”-sovrum med eget badrum och klädkammare.

Huset är byggt med genomgående gedigna och miljöriktiga material för lång livslängd och minimalt underhåll vilket kommer att skapa ett plusenergihus som blir ett unikt boende med massor av kvaliteter i en ny spännande stadsdel.


Boarea/biarea
143/24 kvm
Tomtarea
174 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-08-28

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna radhus på Brunnshögsgatan såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Brunnshögsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.