Ingenjörsgatan 26

Ingenjörsgatan 26

Slutpris

2 350 000 kr


Södertorp— Malmö

Ingenjörsgatan 26


Slutpris
2 350 000 kr

Södertorp— Malmö

Nu presenterar vi stolt en av de mycket eftertraktade gaveltreorna på Ingenjörsgatan 26. Bostaden nås med hiss från markplan och är belägen på våning 7 med en stor inglasad balkong perfekt placerad in mot den grönskande innergården. Gavelläget med fönster i tre väderstreck bidrar till ett stort och härligt ljusinsläpp som tillsammans med fräscha ytskikt och stilrena materialval skapar en fräsch och trevlig bostadsmiljö. Genom säkerhetsdörren möts vi av en stor och ljus hall med gott om förvaringsmöjligheter samt med ett mörkgrått stengolv som löper vidare in till matplatsen och köket. Vardagsrummet är luftigt och erbjuder en uppsjö av olika möbleringsalternativ utifrån fantasi och behov och härifrån når vi bostadens inglasade balkong. Bostadsrätten bjuder på gott om förvaringslösningar som inbyggda skjutdörrsgarderober i hallen, en rymlig walk-in closet samt plats för garderober i båda sovrummen för ytterligare förvaring om så önskas. Badrummet är rymligt och totalrenoverades 2014 av fackman och är utrustat med bland annat en exklusiv tvättmaskin (självdoserande) och torktumlare från Miele.

Här bor ni i ett lugnt område med grönskande innergård och med närhet till det mesta bland annat Mobilia inom gångavstånd. Med goda kommunikationsmöjligheter tar du dig med enkelhet både till Malmös centrum samt till Hyllie och Emporia och för den bilburna nås ringvägarna snabbt och enkelt.

Välkommen på visning!


Boarea
90 kvm
Avgift
3 690 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-08-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.