Mastgränd 7a

Mastgränd 7a

Slutpris

1 850 000 kr


Västra Hamnen— Malmö

Mastgränd 7a


Slutpris
1 850 000 kr

Västra Hamnen— Malmö

Genomgående 1,5:a med sydvästbalkong vid Masttorget i Västra hamnen!

Belägen på bästa läge mellan gågata och innergård finner du här en pärla precis vid populära Masttorget! Med hiss till tredje våningen kommer du via en liten loftgång till lägenheten. Hallen välkomnar dig med vackra ekparkettgolv och vita väggar som följer dig genom bostaden. Hallen erbjuder avhängning på hatthyllan samt i någon av de många garderoberna. Till vänster finner du sovalkoven, med plats för dubbelsäng (1,60). Det snygga och generösa badrummet är smart och praktiskt placerat mellan sovalkov och den sociala avdelningen med kök och allrum. Badrummet är helkaklat i snygga färger och bjuder inte bara på dusch utan även på dina egna tvättmöjligheter. Köket är stilrent inrett i vitt från välkända Vedum. Här finns allt du behöver inklusive mikrovågsugn och diskmaskin. Äter gör du i allrummet som har plats för både matbord, soffa och tv-möblemang. Pricken över I är sedan den möblerbara balkongen i sydvästläge. Välkommen!


Boarea
35.5 kvm
Avgift
2 550 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-03-14

Mäklarhuset Vellinge

Denna lägenhet på Mastgränd såldes av oss 2020-03-14. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Mastgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.