Östra Promenaden 9B

Östra Promenaden 9B

Slutpris

3 295 000 kr


Drottningtorget— Malmö

Östra Promenaden 9B


Slutpris
3 295 000 kr

Drottningtorget— Malmö

Renoverad våning högst upp i huset

Låt oss stolt presentera denna totalrenoverade våning högst upp i huset. Här möts vi av lyxiga materialval kombinerat med ett ljust parkettgolv som stilrent flyter genom hela lägenheten. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum som vetter lugnt in mot föreningens innergård och med utsikt över stadens takåsar. I det helkaklade badrummet hittar vi allt som ett modernt badrum behöver, golvvärme, badkar kombinerat med duschvägg i glas, ljusinsläpp från fönster, handdukstork, bra förvaring samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Det som verkligen lyfter denna renoverade våning är öppenheten mellan kök och vardagsrum. Är du en person som älskar att laga mat och bjuda hem nära och kära? Då är detta en ultimat lägenhet för dig. Här finns en stor köksö med vit köksinredning snyggt matchat med en svart bänkskiva i granit. Köket är utrustat med påkostade vitvaror med bland annat induktionshäll från Samsung Chef Collection. Öppenheten till vardagsrummet och ljusinsläppet från alla fönster skapar en härlig rymd med gott om plats för både soffgrupp och en naturlig matplats för upp till 10 personer. Från vardagsrummet når vi även bostadens inglasade balkong vänd ut mot den rogivande kanalen.

Här bor ni i en välskött förening med en stor grönskade innergård med utemöbler och grillmöjligheter. Föreningen kommer till hösten även att övergå till gemensamt elavtal samt bredband som gör att boendekostnaden blir lägre för alla medlemmar. För den som ofta får besök erbjuder föreningen även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet.

Detta vill ni inte missa, varmt välkomna på visning!


Boarea
83.5 kvm
Avgift
4 611 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-06-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.