Annebergsgatan 5B

Annebergsgatan 5B

Slutpris

1 780 000 kr


Borgmästargården— Malmö

Annebergsgatan 5B


Slutpris
1 780 000 kr

Borgmästargården— Malmö

Rymlig och välbevarad tvårummare med stor inglasad balkong!

Välkomen till denna välplanerade tvårummare på tredje våningen (av 8). Från hallen når man hela lägenheten med det öppna och sociala vardagsrummet till vänster, det ljusa och välplanerade köket rakt fram och det rymliga sovrummet till höger. Från sovrummet når man även lägenhetens inglasade balkong med morgon och förmiddagssol för trevliga frukoststunder.
Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter i såväl sovrum, kök och hall (finns även en matkällare och ett källarförråd).

Lägenhetens placering gör det möjligt för dig att precis utanför dörren nyttja de vackra promenadstråken kring Pildammsparken. Utöver detta har du inom gångavstånd möjligheten att ta dig till de centrala delarna av Malmö och dess kulturutbud i form av teater, konsthall och gallerier m.m.

I området finns vårdcentral, frisörsalong, restauranger samt förskolor m.m. Annebergsskolan och Stadionparkens förskola ligger inom gångavstånd och skulle du vara sugen på shopping ligger Mobilia (köpcenter) endast fem minuter bort.


Boarea
65 kvm
Avgift
3 858 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-10-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.