Arkitektgatan 55 / Södertorp / Malmö

Välskött tvåa med inglasad balkong

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 443 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2018-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på arkitektgatan såldes av oss 2018-10-21. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på arkitektgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södertorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På tredje våningen har vi denna välplanerade och välskötta tvårumslägenhet med stor inglasad balkong som vetter mot föreningens innergård. Det erbjuds stora rum, smakfullt renoverat kök där det öppnats upp mellan kök och hall för att ge båda rummen mer ljus och rymlighet samt vita släta väggar som är genomgående i hela lägenheten.

Ett trevligt och omtyckt område med bra kommunikationer och promenadavstånd till exempelvis grönskande Pildammsparken. Det är närhet till både köpcentrarna Mobilia och Emporia, vilket ger ett brett utbud av butiker, restauranger och shopping. På kort avstånd finns även Stora Coop för storhandel. Då det är nära till både Triangelns- och Hyllies tågstation är det perfekt område för dig som pendlar. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration