Axel Danielssons Väg 49

Axel Danielssons Väg 49

Slutpris

1 950 000 kr


Almvik— Malmö

Axel Danielssons Väg 49


Slutpris
1 950 000 kr

Almvik— Malmö

Unik marklägenhet i toppskick med egen uteplats i västerläge och stora möjligheter!

Välkommen in i denna moderna och välplanerade marklägenhet i populära Almvik
Hela lägenheten är i toppskick och inflyttningsredo efter att ha genomgått en totalrenovering under 2017. Här erbjuds stora och öppna planlösningar som nås från den genomgående hallen som delar upp de sociala ytorna i köket/vardagsrummet och de tre sovrummen. Köket är utrustat med alla olika egenskaper som skulle kunna önskas för den matintresserade. Här finns även stora ytor för större matlagningsprojekt. I samma rum som köket finns även plats för ett större matbord för lugna kvällar eller större sammankomster.
Genomgående från köket nås även det stora och ljusa vardagsrummet. I hela bostaden finns det mängder av stora fönsterpartier som släpper in dagsljuset från båda sidor av lägenheten. De tre sovrummen ger stor möjlighet för såväl de som vill ha ett eget hemma kontor som den stora familjen som letar nytt boende. Här har du även tillgång till din egna uteplats och när de kallare delarna av året väl är här så kan du flytta in i det inglasade uterummet som du med en enkel värmeinstallation kan avnjuta året runt.
I byggnaden finns även tvättstuga samt förråd.

Här finns närhet till både skola och dagis. Med bra busskommunikationer når du enkelt Malmös stadskärna och kan cykla till Emporia på 10 minuter.

Välkommen hem!


Boarea
97 kvm
Avgift
5 402 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.