Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Malmö / Västra Hamnen
Einar Hansens Esplanad 71, C703
Pris: Kalkyl 6 395 000 kr
Boarea: 126 kvm
Avgift: 7 616 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 7 av 9 (Hiss finns)

Nyproduktion / Malmö - Västra Hamnen / Einar Hansens Esplanad 71, C703

Unik arkitektur och panoramautsikt!

I kv. Skonaren i Västra Hamnen ligger denna härligt stora 3: på 125 kvm som är möjlig att göra om till en 4:a. Från de karakteristiska runda fönstren, som tillför en maritim känsla, har man en härlig utsikt och havskänsla. Derome Mark & Bostad har tillsammans med Henrik Jais-Nielsen & Mats White Arkitekter byggt dessa klimatsmarta bostadsrätter med unik utformning, Lägenheterna är skräddarsydda för att efter sina förutsättningar, får de bästa lösningarna när det gäller solläge och planlösning på de härliga balkongerna. Husens u-form skapar en grönskande innergård som alla lägenheter har kontakt med. Utöver en grön inre oas präglas huset av smarta miljöinsatser som t.ex. avfallskvarnar för produktion av biogas, gemensam bilpool och växtklädda väggar och tak. Husen som går under begreppet minienergihus är ett bra val för Dig och miljön eftersom de är energisnåla.

Sponsrade länkar

Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Entréhall
  Golv: ljus parkett. Väggar: tapet alt. målat. Tak: målat (takhöjd 2.45), spotlights. Garderobsvägg med skjutdörrar.
 • Master bedroom
  Master sovrum 1 om ca 17,1 m². Golv: ljus parkett. Väggar: målade. Tak: målat (takhöjd 2.73). Klädkammare om ca 2,7 m² i anslutning till sovrummet. Tillhörande badrum. Utgång till balkong.
 • Sovrum 2
  Sovrum 2 om ca 11,7 m². Golv: ljus parkett. Väggar: målade. Tak: målat (takhöjd 2.73). Utgång till balkong.
 • Sovrum 3 (tillval)
  Sovrum 3 (tillval) om ca 11,3 m². Golv: ljus parkett. Väggar: målade. Tak: målat (takhöjd 2.73). Utgång till balkong.
 • Kök
  Kök om ca 24 m² med öppen planlösning mot vardagsrummet. Golv: ljus parkett. Väggar: målade. Tak: målat (takhöjd 2.73). Köksfabrikat: Marbodal. Köksluckor: Vita, blanka. Utrustning: spishäll induktion, varmluftsugn, fläkt, kakel, kyl-fullhöjd, frys-fullhöjd, diskmaskin och microugn, bänkskiva med aluminiumlist samt underlimmad diskbänk. Utgång till balkong.
 • Vardagsrum
  Vardagsrum om ca 28,5 m² med öppen planlösning mot köket. Golv: ljus parkett. Väggar: målade. Tak: målat (takhöjd 2.73). Utgång till balkong.
 • Badrum 1
  Golv: klinker. Väggar: kakel. Tak: målat (takhöjd 2.45), spotlights. Utrustning: vägghängd wc-stol med dold cistern, badkar, tvättställ i kommodskåp, stor spegel med hylla, handdukstork kromad, golvvärme. VVS-armaturer från Grohe.
 • Badrum 2
  Golv: klinker. Väggar: kakel. Tak: målat (takhöjd 2.45), spotlights. Utrustning: vägghängd wc-stol med dold cistern, tvättställ i kommodskåp, stor spegel med hylla, svängbar duschvägg och handdukstork i krom, golvvärme. VVS-armaturer från Grohe.
 • Tvättutrymme
  Golv: klinker. Väggar: kakel. Tak: målat (takhöjd 2.45). Utrustning: tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva och överskåp. Städskåp.
 • Lägesbeskrivning
  I kv. Skonaren som ligger i nya området Fullriggaren, uppför Derome Mark & Bostad tillsammans med Henrik Jais-Nielsen & Mats White Arkitekter, klimatsmarta bostadsrätter med unik utformning, på ett läge som få kan mäta sig med. Här har arkitekten skräddarsytt lägenheter, som efter sina förutsättningar, får de bästa lösningarna när det gäller solläge och planlösning. Du väljer mellan 2-4 rum och kök i hus upp till 9 våningar. 9-våningsdelen blir högst i hela Fullriggaren och ger kvarteret sin identitet med sin unika arkitektur och den panoramautsikt som erbjuds från de 6 exklusiva topplägenheterna om vardera 125 kvm där varje lägenhet upptager hela våningsplanet och har tre terrasser med panoramautsikt över havet och Malmö. I huset kommer även öppnas upp för verksamheter i flera lokaler som skapar aktivitet och trygghet i området. Husens u-form skapar en grönskande innergård som alla lägenheter har kontakt med. Utöver en grön inre oas präglas huset av smarta miljöinsatser som t.ex. avfallskvarnar för produktion av biogas, gemensam bilpool och växtklädda väggar och tak. Husen som går under begreppet minienergihus är ett bra val för Dig och miljön eftersom de är energisnåla.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  126 kvm
 • Rum
  3 rum, varav 2 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2011/2012
 • Byggnadskommentar
  Fönster/fönsterdörr: Trä/aluminium. Lägenhetsdörr: Ljud- och säkerhetsklassade släta dörrar lackade i NCS-kulör. Innerdörrar: Vita, lackade, släta dörrar med aluminiumtrycken eller rostfritt.
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme, vattenburen värme via tilluft i FTX-aggregat.
 • Beskrivning
  Fönster/fönsterdörr: Trä/aluminium. Lägenhetsdörr: Ljud- och säkerhetsklassade släta dörrar lackade i NCS-kulör. Innerdörrar: Vita, lackade, släta dörrar med aluminiumtrycken eller rostfritt.
TV/Internet
 • Fastigheten ansluts till ComHem:s utbud innehållande analoga & digitala TV-kanaler, bredband & IP-telefoni. Kostnaden för ComHem:s utbud ingår i årsavg. Minutavg. för tel.samtal, extra kanaler el. tjänster bekostas själv.
Balkong/Terrass
 • Balkong om ca 9 m², läge norr.
  Terrass om ca 25 m², läge väster.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering kommentarer
  Bilplats går att hyra för 900 kr/mån. Föreningen har avtal om 32 p-platser i källarplan. Föreningen har tillsammans med övriga aktörer i kv. Fullriggaren tecknat bilpoolsavtal med Sun-Fleet. För de 8 bostadsrätter som saknar p-plats i garage, hänvisas till allmänna p-platser i området eller till bilpoolen.
Ekonomi
 • Avgift
  7 616 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Kommentar till månadsavgift
  varav kr 6821:- utgör lägenhetsavgift och 789:- utgör avgift för värme och vatten
 • Kommentarer driftkostnad
  Driftskostnaden ingår i totala månadsavgiften. Fast kostnad för värme och vatten samt fastighetsgemensam uppvärmning och vatten fördelas efter andelstal. Kostnaden för egen förbrukning av värme och kall- resp. varmvatten beräknas utifrån faktisk förbrukning. Avräkning mot prel. förbrukning görs ca 1 gång/år. Kostnad för hushållsel tillkommer och beräknas uppgå till 400-600 kr/mån.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1.112:- kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445:- kr
 • Andel i förening
  3,61130000%
Föreningen
 • Benämning
  Brf Skonaren Västra Hamnen. I föreningen finns 37 lägenheter.
 • Juridisk person kan accepteras
  Ja
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Gemensamma utrymmen i källarplan; Källarförråd, teknikrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, städrum, slussar (3st varav 2 med elcentraler)

  Gemensamma utrymmen i entréplan; Trapphus (3st). Soprum för hushållsavfall och källsortering. Trädgårdsförråd. Städrum. Barnvagnsförråd med uppladning av rullstol (2st).

  Gemensamma anläggningar på tomtmark; Entréytor färdigställs med betongplattor. Kvartersmark färdigställs med betongplattor, gräs och buskar. Cykelställ

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.