Einar Hansens Esplanad 71, C703 / Västra Hamnen / Malmö / Nyproduktion

Unik arkitektur och härlig havsutsikt

Slutpris
5 850 000 kr
Boarea
125,5 kvm
Avgift
7 616 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
7 av 9 (Hiss finns)
Såld
2017-12-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Einar Hansens Esplanad såldes av oss 2017-12-13. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Einar Hansens Esplanad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Västra Hamnen nära havet ligger denna härligt stora 3: på 125 kvm som är möjlig att göra om till en 4:a. Den är i nyskick eftersom ingen har bott i den. Från de karakteristiska runda fönstren, som tillför en maritim känsla och terrassen har man en tilltalande havskänsla. Derome Mark & Bostad har byggt dessa klimatsmarta bostadsrätter med unik utformning. Lägenheten är skräddarsydd för att få den bästa lösningen när det gäller solläge på de härliga balkongerna. Våningen, som är den enda på detta plan, präglas förutom, av utsikten, av det rikliga ljusinsläppet, den öppna planlösningen, volymen och den höga takhöjden. Husens u-form skapar en grönskande liten innergård. Husen är byggda med tanke på smarta miljöinsatser som t.ex. avfallskvarnar för produktion av biogas och växtklädda tak och går under begreppet minienergihus vilket är ett bra val för dig och miljön eftersom de är energisnåla.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration