Fågelbacksgatan 4B / Slottsstaden/Hästhagen / Malmö

Välskött trea med hiss från markplan

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
88,5 kvm
Avgift
5 638 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fågelbacksgatan såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Fågelbacksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slottsstaden/Hästhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trivsamma lägenhet på fjärde våningen med hiss från markplan i omtyckta brf Stallmästaren. En väldisponerad bostad på 88,5 kvadratmeter med en genomgående planlösning som ger lägenheten ett fint ljusinsläpp. Det erbjuds ett arbetsvänligt kök med matplats som ligger i anslutning till det generösa vardagsrummet, väl tilltaget badrum och en trevlig inglasad balkong.

Du bor här på ett attraktivt läge med promenadavstånd till Malmö centrum, Ribersborgstranden och grönområden såsom Slottsparken, Kungsparken och Pilsdammsparken. Det är goda kommunikationsmöjligheter och i närområdet finns Slottsstadens breda utbud av mysiga caféer, restauranger och butiker. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration