Folksångsgatan 49

Folksångsgatan 49

Slutpris

2 500 000 kr


Kastanjegården— Malmö

Folksångsgatan 49


Slutpris
2 500 000 kr

Kastanjegården— Malmö

Gavelradhus i två plan i barnvänligt område!

Välkomna in till ett ljust och välplanerat gavelradhus med uterum, uteplats och balkong. Här erbjuds stora ytor fördelat på 2 plan. Huset erbjuder tack vare sina öppna ytor samt stora rum en bekväm och trevlig bostadsmiljö. I anslutning till hallen ligger köket med gott om arbetsytor och förvaring. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis och spisfläkt. Här finns även en matplats med plats för ett större matbord om så önskas. Från köket når du tvättstugan som ligger i anslutning samt även utgång till det rymliga uterummet. På nedre plan finner vi ett av bostadens två helkaklade badrum samt det ljusa vardagsrummet som är stort, luftigt och lättmöblerat. På ovanvåningen finner vi 3 stora sovrum samt ytterligare ett helkaklat badrum.

Observera att bostaden är registrerad som en femma men disponeras idag som em fyra!

Här bor ni i ett trevligt område med mycket goda kommunikationer samt med närhet till all daglig service. För pendlaren finns Hyllies tågstation som gör pendlandet över sundet samt norrut till en bekväm del av vardagen. För den shoppingsugna finns Emporia en liten bit bort med sitt breda sortiment av butiker.

Välkomna att boka visning!


Boarea
125 kvm
Avgift
6 814 kr/mån
Rum
5 rum
Såld
2022-05-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.