Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Malmö / HYLLIE
Hyllie Boulevard 7 B
Utgångspris: Kalkyl 2 795 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 47 kvm
Avgift: 3 120 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 6 av 6 (Hiss finns)

Malmö - HYLLIE / Hyllie Boulevard 7 B

2:A TAKLÄGENHET/TERRASS

På fantastisk läge med utsikt över Öresund samt Malmös västra delar. Översta våningen med stor balkong och hög standard. Ett boende på attraktiva Hyllie med Emporia och Hylliestation som granne. För er som önskar boende "överst" och kvalité. Måste ses!


Köksinspiration

Provmöblera
Fullt utrustat kök och hög standard
Fullt utrustat kök och hög standard
Balkong och havsutsikt!
Balkong och havsutsikt!
Balkong med grill
Balkong med grill
Luftigt och fräscht
Luftigt och fräscht
Luftigt och fräscht
Luftigt och fräscht
Sovrum med garderob
Sovrum med garderob
Tvättmaskin och torktumlare i ett
Tvättmaskin och torktumlare i ett
Sovrum med garderob
Sovrum med garderob
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Ett stenkast från Emporia
Ett stenkast från Emporia
Slående utsikt
Slående utsikt
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  47 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Värme och ventilationsanl.
  Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta el och varmvattenförbrukningen. El och varmvatten debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

  Systemet är ett trådlöst system som samlar in mätdata från respektive lägenhet utan manuell avläsning. Mätdatat samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott hos er ekonomiska förvaltare. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal.

  Vid frågor kring debiteringen kontakta föreningens ekonomiska förvaltare Ann-Margreth på 040-16 56 29 eller via mail till ann-margreth.christensson@jm.se .
 • Allmän information
  Brf Hyllie Boulevard är en bostadsrättsförening med 85 urbana lägenheter på bästa adress i Hyllie. Här bor du i hjärtat av Hyllie, granne med både Arenan och Emporia och endast 12 minuter från kontinenten.

  Hyllie är Malmös nyaste och mest spännande stadsdel med nöjen, shopping och alla nyanlagda parker. Hyllie är en okonventionell och nytänkande stadsdel som lever och rör sig dygnet runt ett stenkast från kontinenten. I Brf Hyllie Boulevard får du boendekomfort och kvalitet som hör framtiden till.

  Den lummiga gården är ritad av samma landskapsarkitekt som har ritat Emporias takterrass. Bättre läge i Hyllie kan du inte ha.
 • Övriga utrymmen
  Genom källsortering och återvinning utvinns användbar råvara och energi ur hushållets avfall. Detta ger stora miljövinster. Alla kan bidra till effektiv återvinning av material och energi genom att källsortera, det mesta av ditt hushållsavfall går att återvinna eller återanvända.

  Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation i garaget.

  I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

  Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. Närmaste återvinningscentral är Bunkeflo Återvinningscentral, som har öppet mån-tor 8-20 och fre-sön 9-15.

  För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning.
TV/Internet
 • Det finns ett avtal mellan bostadsrättsföreningen och Telia om installation av bredband i bostaden. Bredbandsnätet består av en så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning.

  Följande ingår:

  En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen och levereras till lägenheten före inflyttning). Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Du får alltså inte ta dem med dig om du flyttar.
  Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer.
  Internetanslutning med en hastighet på 100/100 Mbit per sekund - läs mer på https://www.telia.se/privat/tv/tvpaket/produkt/lagom.
  Du som boende kan beställa högre hastigheter på internet, du kan beställa fler TV-kanaler/TV-paket samt tjänster på din bredbandstelefoni.
Ekonomi
 • Avgift
  3 120 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
Föreningen
 • Benämning
  Brf Hyllie Boulevard

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn