Kronetorpsgatan 90 B / Segevång / Malmö

Smakfull fyra med inglasad balkong

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
91,5 kvm
Avgift
5 405 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronetorpsgatan såldes av oss 2018-11-18. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Kronetorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segevång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna riktigt fina och rymliga fyrarumslägenhet på 91,5 kvadratmeter. Lägenheten är belägen på andra våningen och erbjuder bland annat en välplanerad genomgående planlösning som ger bostaden ett bra ljusinsläpp, stor inglasad balkong med kvällssol samt generösa ytor i alla rum som ger många möbleringsalternativ. En smakfull lägenhet i gott skick. Varmt välkomna på visning!

På Segevång finns den service du behöver. Du har här närhet till bland annat förskolor, Beijers Park och utomhusbadet Segevångsbadet. Det är goda kommunikationsmöjligheter med bra bussförbindelser, cykelvägar till centrala Malmö och du når snabbt utfarter till inre ringvägen, E6:an sam E22:an. Perfekt för dig som pendlar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration