Lindeborgsgatan 57 / Lindeborg / Malmö

Stort brf-radhus som sällan är till salu med härlig tomt i västerläge!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
120 kvm
Avgift
7 320 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lindeborgsgatan såldes av oss 2018-08-09. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lindeborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindeborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har ni chansen att förvärva ett välplanerat 1,5-plans brf-radhus på natursköna Lindeborg. Interiören är tilltalande med ljusa väggar, välplanerad planlösning och vacker trädgård i västerläge. Brf-radhuset erbjuder fyra rum med badrum på både ovanvåning och bottenplan. Det finns även möjlighet att göra ett extra sovrum på bottenplan om så önskas!
Rummen är stora med fint ljusinsläpp och i anslutning till hallen finns också en tvättstuga. Bostaden passar dem som vill bo i utkanten av stan men i närheten av service, skolor och kommunikation. Förråd i anslutning till huset finns givetvis också.
Detta måste upplevas på plats.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration