Östra Förstadsgatan 17G

Östra Förstadsgatan 17G

Slutpris

1 995 000 kr


Slussen— Malmö

Östra Förstadsgatan 17G


Slutpris
1 995 000 kr

Slussen— Malmö

Stilren tvårummare högst upp i huset

Varmt välkomna till denna rymliga tvårummare om 66 kvm med balkong. Bostaden är placerad högst upp i huset vilken nås smidigt via den nyligen renoverade hissen.

Lägenheten är genomgående med noga utvalda materialval. Ett snyggt parkettgolv flyter genom hela bostaden vilket kombineras med spacklade, släta väggar och infällda spotlights. Detta är en perfekt lägenhet för dig som bara vill kunna flytta rakt in.

Modernt kök med vit köksinredning och fullt utrustat med alla vitvaror som vardagen kräver. För dig som behöver mycket förvaring finns det i det stora sovrummet en fantastisk walk-in closet, även här med infällda spotlights.

I det rymliga vardagsrummet får ni enkelt plats med både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når ni även bostadens balkong med nylagd trätrall.Föreningens ekonomi är stabil, och enligt årsredovisningen finns i dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen sänkte till och med avgifterna med sammanlagt 17 % år 2016 och 2017. I övrigt är sammanhållningen i föreningen god och innergården bjuder på̊ sällskapsytor med grillmöjligheter och lekplatser.

På Slussen bor ni centralt alldeles intill kanalen med närhet till shoppingcentrum, flertalet restauranger, barer, caféer och matbutiker. Malmö Central når ni på bara 10 minuters promenad eller via stadsbuss som går utanför huset. För den som pendlar når ni smidigt bussknutpunkten vid Värnhemstorget med avgångar till Lund och Köpenhamn


Boarea
66 kvm
Avgift
4 357 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-06-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.