Östra Förstadsgatan 17E

Östra Förstadsgatan 17E

Slutpris

2 130 000 kr


Slussen— Malmö

Östra Förstadsgatan 17E


Slutpris
2 130 000 kr

Slussen— Malmö

Genomgående trerummare med inglasad balkong

Varmt välkomna till denna genomgående trerummare om 73,5 kvm. Bostaden är placerad på våning 4 med utsikt över föreningens lugna innergård. Här erbjuds två sovrum i olika storlekar, gott om förvaring i form av garderober samt ett rymligt vardagsrum med tillhörande balkong i söderläge.
Perfekt hem för dig som önskar en ljus och genomgående trea på central adress.

Föreningens ekonomi är stabil, och enligt årsredovisningen finns i dagsläget inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen sänkte till och med avgifterna med sammanlagt 17 % år 2016 och 2017. I övrigt är sammanhållningen i föreningen god och innergården bjuder på̊ grönska kombinerat med sällskapsytor, grillmöjligheter och lekplatser.

På Slussen bor ni centralt alldeles intill kanalen med närhet till shoppingcentrum, flertalet restauranger, barer, caféer och matbutiker. Malmö Central når ni på bara 10 minuters promenad eller via stadsbuss som går utanför huset. För den som pendlar når ni smidigt bussknutpunkten vid Värnhemstorget med avgångar till Lund och Köpenhamn


Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 822 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-09-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.