Slussplan 3A

Slussplan 3A

Slutpris

2 910 000 kr


City/Slussen— Malmö

Slussplan 3A


Slutpris
2 910 000 kr

City/Slussen— Malmö

Noll insyn och 11 kvm balkong!

Varmt välkomna till Slussplan 3A. Här bor ni i ett populärt hus intill Malmös rogivande kanal. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt badrum med kombinerad tvätt och torktumlare samt en stor balkong om hela 11 kvm med härlig utsikt över kanalen och Malmö Live. Det här är en lägenhet för dig om vill bo på ett centralt läge med låg avgift och noll insyn.

Denna vill ni uppleva på plats!

Brf Slussbron är en stabil och välskött förening med stark ekonomi. Som bevis på detta har föreningen gett alla sina medlemmar en avgiftsfri månad under januari 2021. De har även installerat solceller och upphandlat gemensam el, vilket ger en ytterst låg elkostnad för de boende. I huset finns en gemensam terrass och bastu för medlemmarna att nyttja. För gäster finns möjlighet att hyra en övernattningslägenhet på våning 8.
För den med bil så finns det även ett garage i huset där medlemmarna kan hyra en plats för 900 kr per månad. Kösystem tillämpas.

Via charmiga Drottningtorget promenerar du bekvämt till city och shoppinggatorna. En kort promenad bort finns både Caroli och Entré. Stort utbud av restauranger, caféer och matbutiker i närområdet. Stadsbussar går regelbundet på flera ställen i närheten. För pendlaren ligger Centralstationen och Värnhemstorget några minuters promenad hemifrån. Varmt välkomna på visning!


Boarea
52 kvm
Avgift
2 879 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 12 (Hiss finns)
Såld
2021-12-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.