Värnhemsgatan 3 / Värnhem / Malmö

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
5 246 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Värnhemsgatan såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Värnhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Värnhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en lugn gata med centralt läge erbjuds nu möjligheten att förvärva denna rymliga trerummare belägen på tredje våningen i en klassisk 20-talsfastighet. Redan i hallen är bostadens rymd och ljusinsläpp slående, bidragande är givetvis de stora och spröjsade fönsterna samt den generösa takhöjden. Gott om förvaringsmöjligheter återfinns i form av flera klädkammare och tack vare den tilltagna storleken på rummen finns det plats för ytterligare garderober om så önskas. Ett vindsförråd tillhör lägenheten. Genomgående parkettgolv, härligt ljusinsläpp, vita väggar och det stora köket med sin matplats skapar en fräsch och trevlig boendemiljö. Verkligen ett hem att trivas i!

Här bor du på lugna Värnhemsgatan med mycket bra förbindelser runt husknuten både lokalt som regionalt och för den bilburne är E22 lättillgänglig vilket gör läget perfekt även för pendlaren. Inom bekvämt gångavstånd återfinns matbutiker, restauranger och caféer, entré köpcenter samt mycket mer!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.