Lärlingsgatan 17c

Lärlingsgatan 17c

Slutpris

860 000 kr


Mörarp— Helsingborg

Lärlingsgatan 17c


Slutpris
860 000 kr

Mörarp— Helsingborg

Fin och välplanerad tvåa i markplan med uteplats och liten trädgård!

Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa i markplan med öppen planlösning och liten trädgård!

Lägenheten ligger med egen entré i markplan och man har förutom altanen och trädgården även plats för liten sittgrupp på entrésidan av huset där man kan sitta och njuta av morgonkaffet. In kliver man i en rymlig hall med bra utrymme för att hänga av sig ytterkläderna och sina skor. Direkt till höger har vi det stora badrummet med egen tvättmaskin och torktumlare. Här finns också dusch, handfat med kommod samt toalett. Sedan har vi det fina köket som är utrustat med ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Här har man en modern öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet där det finns plats för både matbord och soffa. Från vardagsrummet har man utgången till altanen och trädgården. Sist men inte minst har vi det stora sovrummet beläget i gavel med fönster i två väderstreck. Här finns utrymme för dubbelsäng. Sovrummet har även en stor separat klädkammare!

Kort sammanfattat är detta ett välplanerat boende på ett lugnt område med promenadavstånd både till Mörarps tågstation, affären och skolan. Även parkeringsplats ingår i avgiften och det tar ungefär 15-20 minuter in till Helsingborg. Tågen till Helsingborg går 1-2 gånger i timmen och tar ca 16 minuter.

Missa inte denna bostaden!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 805 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Lärlingsgatan såldes av oss 2022-01-18. Se alla våra försäljningar i Mörarp samt även på Lärlingsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.