Linjegatan 16

Linjegatan 16

Slutpris

2 500 000 kr


Mörarp— Helsingborg

Linjegatan 16


Slutpris
2 500 000 kr

Mörarp— Helsingborg

ENPLANSHUS MED GARAGE OCH EN FANTASTISK TOMT I POPULÄRA MÖRARP!

FÖRBESIKTIGAT MED DOLDA-FELFÖRSÄKRING!

Nu finns äntligen huset för er som vill skapa ert egna drömhem, ett enplanshus med stor potential som har en fantastisk tomt på Linjegatan 16 i Mörarp!

Från att ha parkerat bilen på uppfarten eller i garaget med elektrisk garageport så stiger man in i en ljus hall med garderober och god plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man badrummet med badkar och gäst-toaletten. En välplanerad och genomgående planlösning där man har de tre sovrummen på samma sida av huset som gör att de privata inte blandas med de sociala umgängesytorna. Sovrummen har utsikt mot den välskötta trädgården där samtliga rymmer säng och förvaring. Vardagsrummet är stort som har en charmig detalj, burspråket. Kan inredas med soffgrupp och matbord för större tillställningar som sedan kan öppnas upp mot tillbyggnaden/inglasade uterummet. Det här rummet har blivit favoritdelen av huset, perfekt när man har bjudningar eller bara vill koppla av med en bok och omges av den fina trädgården.

Ett praktiskt kök med fantastiska ytor som även rymmer ett matbord och extra belastningsbänk/förvaring. Från köket har man en dörr ut till ena trädäcket, trevligt att kunna öppna upp. Man når även tvättstugan som har husets andra ingång eller ut till garaget som får plats med en bil och förvaring.

Fantastisk tomt med en lättskött trädgård som har två trädäck, ett på baksidan och det andra på ena gaveln. Möblera, bjud hem vännerna och njut!


Boarea/biarea
105/55 kvm
Driftkostnad
32 972 kr/år
Tomtarea
676 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-02-22

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Linjegatan såldes av oss 2021-02-22. Se alla våra försäljningar i Mörarp samt även på Linjegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.