Rättaregatan 60

Rättaregatan 60

Slutpris

4 050 000 kr


Mörarp— Helsingborg

Rättaregatan 60


Slutpris
4 050 000 kr

Mörarp— Helsingborg

ÄNTLIGEN ETT FINT 1-PLANS HUS MED GARAGE OCH EN FANTASTISK TOMT I MÖRARP!

Nu kan vi stolt saluföra denna enplans villa med garage och en fantastisk tomt i omtyckta Mörarp!

Från att ni parkerat bilen på uppfarten eller i garaget så stiger ni in i en ljus hall med ett fint klinkergolv med god plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man den fina gästtoaletten och första sovrummet av tre. Vidare in möts man av den öppna och trevliga planlösningen mellan kök och vardagsrum som bildar ett härligt ljusinsläpp och skapar stora sociala umgängesytor som är lättmöblerade. Fint kök som är smakfullt inrett med vita luckor, mörkare stenbänkskiva tillsammans med rostfria vitvaror och en köksö. Från köket når man husets baksida, en välskött trädgård där man stiger ut i uterummet som sedan leder en ut till trädäck och gräsmattan. Ett underbart hem för både den lilla som den stora familjen men framförallt för er som gillar att ha bjudningar hemma. På sommaren blir det minimal insyn med häcken och man har även ingång till garaget härifrån som är uppdelad i förvaringsdel och sen plats till en bil. Bakom garaget finns även ett skjul, bra med förvaring.

Helkaklat stort badrum som både har badkar och dusch samt en bastu, snacka om vardagslyx! De resterande två sovrummen är inredda med god förvaring i form av garderob i ena och walk-in-closet i det andra som även har utgång till baksidan. Tvättstugan är inredd med klinker och utrustad med tvättmaskin/torktumlare, vask med skåp och blir husets andra entré.

Här bor man i ett lugnt kvarter i populära Mörarp som strategiskt ligger otroligt bra med närhet till bland annat Helsingborg och Bjuv. På ca 13 minuter är man på omtalade köpcentrumet Väla med sina nästan 200 butiker och stora livsmedelsbutiker, systembolaget, träningsanläggningar och mycket mer runt omkring. På promenadavstånd finner man Ica, pizzeria, skola, busshållplats och trevliga promenadstråk. Ett kvarter och hem att trivas i!


Boarea/biarea
135/13 kvm
Driftkostnad
31 777 kr/år
Tomtarea
750 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Rättaregatan såldes av oss 2021-05-28. Se alla våra försäljningar i Mörarp samt även på Rättaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.