Alnarpsgatan 1 / Munka-Ljungby / Ängelholm

Välplanerad 1-plansvilla med pool i omtyckta Munka Ljungby!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea/biarea
132/35 kvm
Driftkostnad
20 013 kr/år
Totalareal
1 029 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-07-17
Bostaden är såld!

Denna villa på alnarpsgatan såldes av oss 2019-07-17. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på alnarpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av alnarpsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna enplansvilla med familjevänligt läge på Alnarpsgatan 1. Här hittar du ett ljust och öppet hus om 132 kvadratmeter. Den här villan erbjuder ett bekvämt boende i fint skick med bra utrymmen, såväl invändigt som utvändigt. Huset står på en lättskött och trevlig hörntomt. Från altanen kan man njuta av solen största delen av dagen och mysa i salvattenpoolen under sommarhalvåret. Här finns idag tre sovrum, men i den del nuvarande ägare har som extra allrum kan man dela av och göra ytterligare ett sovrum om så önskas.

Ett välplanerat hus från Fiskarhedenvillan med en modern planlösning med trevliga sällskapsytor med stora fönsterparti och altandörr som leder oss ut till ett trädäck. Lättskött trädgårdstomt på hörna, inbjudande fasadbelysning runt huset. På tomten finns även ett garage, förråd och rymlig uppfart.

Kanske är detta just ert drömhem? Varmt välkommen att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration