Bassholmavägen 493

Bassholmavägen 493

Slutpris

1 075 000 kr


Bassholma— Munka-Ljungby— Ängelholm

Bassholmavägen 493


Slutpris
1 075 000 kr

Bassholma— Munka-Ljungby— Ängelholm

Trivsamt enplanshus på naturskönt läge

Välkomna till denna trivsamma villa på ett naturskönt läge. Fastigheten är belägen i mellan Munka Ljungby och Örkelljunga i vacker natur. Välplanerat enplanshus med tre sovrum, vardagsrum, kök, matsal, badrum och tvättstuga. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel då det finns ett visst renoveringsbehov på fastigheten. Mysig parkliknande trädgård där du kan ladda batterierna, njuta av tillvaron och koppla av. Två altaner varav en överbyggd i sydvästläge . Huset passar såväl för åretruntboende som fritidshus för dig som söker lugnet på landet , bara fantasin sätter gränserna med möjligheterna för detta hus. Stor tomt på hela 1876 kvadratmeter. Kanske är detta vad just du letar efter? Välkomna att boka in er på visning!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
29 725 kr/år
Tomtarea
1 876 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-10

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Bassholmavägen såldes av oss 2018-10-10. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Bassholmavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.