Byggetsrundan 337 / Stavershult / Munka-Ljungby / Ängelholm

Natur runt husknuten

Slutpris
1 195 000 kr
Boarea
92,5 kvm
Driftkostnad
15 000 kr/år
Totalareal
1 598 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-12-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Byggetsrundan såldes av oss 2018-12-11. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Byggetsrundan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stavershult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett boende med lantligt läge i charmiga Stavershult. En mindre väg leder dig till ett charmigt rött hus med vita knutar. Här finns tre sovrum, toalett med dusch, kök och stort vardagsrum med utgång till stort uterum och uteplats. Beläget på underbar lummig natur- och trädgårdstomt. Härliga umgängesytor och skön harmoni mellan kök, matplats och vardagsrum. På fastigheten finns det två gäststugor, utedusch och ett stort uterum. Från samtliga fönster bjuds det på härliga vyer över den vackra naturen.

Är det just här er familj ska hitta hem? Eller varför inte som fritidsboende? Kontakta oss för mer information eller för att anmäla ditt intresse redan idag.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.