Hylténgatan 4 / Munka Ljungby / Munka-Ljungby / ÄNGELHOLM

Väldisponerade ytor och äldre charm

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
180/50 kvm
Driftkostnad
35 920 kr/år
Tomtarea
1 578 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-05-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Hylténgatan såldes av oss 2017-05-18. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Hylténgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Munka Ljungby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenterar vi stolt en unik villa på avskild gata i Munka Ljungby ut till försäljning. Väldisponerade ytor och äldre charm återfinns i detta idylliska hus från 1925. Ett hem med det där lilla extra, som erbjuder mycket trevliga sällskapsytor där hela familjen kan bo utan att trängas. Smakfullt renoverad och mycket välhållen fastighet som förgylls av utomhuspool i glasfiber, dubbelgarage, gäststuga och en stor trädgård. Här finns tre sovrum, ett nyrenoverat badrum med både dusch och badkar, kök från Ballingslöv, helkaklad gästtoalett, walk in closet samt ett otroligt stort och härligt allrum. Rymligt trädäck med poolen strax nedanför. Härifrån kan du blicka ut över trädgården. Tomten inramas under sommartid av grönska som ger begränsad insyn. Ett hem att trivas i!

Gäststuga med kök, badrum och sovloft. Bjälkar i tak och oerhört charmigt. Byn är populär hos barnfamiljer och erbjuder det mesta så som förskolor, skola, matbutik, idrottshall och simhall. Från Munka Ljungby går buss 510 som enkelt tar dig in till Ängelholm. Ett hem för dig som vill packa flyttlådorna och bara flytta direkt in i ett mycket familjevänligt hem på en attraktiv adress!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration