Sök Meny
Såld

ÄNGELHOLM / Munka-Ljungby - Munka Ljungby / Hylténgatan 4

Väldisponerade ytor och äldre charm

Nu presenterar vi stolt en unik villa på avskild gata i Munka Ljungby ut till försäljning. Väldisponerade ytor och äldre charm återfinns i detta idylliska hus från 1925. Ett hem med det där lilla extra, som erbjuder mycket trevliga sällskapsytor där hela familjen kan bo utan att trängas. Smakfullt renoverad och mycket välhållen fastighet som förgylls av utomhuspool i glasfiber, dubbelgarage, gäststuga och en stor trädgård. Här finns tre sovrum, ett nyrenoverat badrum med både dusch och badkar, kök från Ballingslöv, helkaklad gästtoalett, walk in closet samt ett otroligt stort och härligt allrum. Rymligt trädäck med poolen strax nedanför. Härifrån kan du blicka ut över trädgården. Tomten inramas under sommartid av grönska som ger begränsad insyn. Ett hem att trivas i!

Gäststuga med kök, badrum och sovloft. Bjälkar i tak och oerhört charmigt. Byn är populär hos barnfamiljer och erbjuder det mesta så som förskolor, skola, matbutik, idrottshall och simhall. Från Munka Ljungby går buss 510 som enkelt tar dig in till Ängelholm. Ett hem för dig som vill packa flyttlådorna och bara flytta direkt in i ett mycket familjevänligt hem på en attraktiv adress!

Sponsrade länkar
ÄNGELHOLM / Munka-Ljungby / Munka Ljungby
Hylténgatan 4
Slutpris: 3 100 000 kr
Boarea/biarea: 180/50 kvm
Driftkostnad: 35 920 kr/år
Tomtarea: 1578 kvm
Rum: 6 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-05-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Munka-Ljungby / Hylténgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.