Sök Meny
Såld

Ängelholm / Munka-Ljungby - Munka Ljungby / Östra Järnvägsgatan 2

Centralt läge i Munka Ljungby

På trevligt läge i centrala Munka Ljungby finns nu möjligheten att förvärva en villa på Östra Järnvägsgatan 2. Här bor ni i en barnvänlig by med närhet till service så som matbutik, förskolor, skola och frisör. En trevlig villa på 1,5 plan med två sovrum, toalett, badrum och vardagsrum. Stor insynsskyddad trädgård med inhägnad runt delar av tomten. Stor uppfart med plats för flera bilar och en verkstad som passar den store samlaren. På fastigheten har tidigare varit en cykelaffär och fastigheten är fortfarande godkänd att driva verksamhet på. Här bor ni med närhet till det mesta så som förskolor, skola, matbutik, idrottshall och simhall. Genom byn går buss 510 som enkelt tar dig in till Ängelholm, där det finns ett stort utbud av restauranger, shopping och nöjesliv.

Ett ypperligt tillfälle för er som vill bo på en attraktiv adress med närhet till det mesta i centrala Munka Ljungby. Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Ängelholm / Munka-Ljungby / Munka Ljungby
Östra Järnvägsgatan 2
Slutpris: 1 900 000 kr
Boarea/biarea: 110/80 kvm
Driftkostnad: 35 573 kr/år
Tomtarea: 1305 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Munka-Ljungby / Östra Järnvägsgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!