Östra Järnvägsgatan 2 / Munka Ljungby / Munka-Ljungby / Ängelholm

Centralt läge i Munka Ljungby

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea/biarea
110/80 kvm
Driftkostnad
35 573 kr/år
Tomtarea
1 305 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-06-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Östra Järnvägsgatan såldes av oss 2017-06-21. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Östra Järnvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Munka Ljungby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På trevligt läge i centrala Munka Ljungby finns nu möjligheten att förvärva en villa på Östra Järnvägsgatan 2. Här bor ni i en barnvänlig by med närhet till service så som matbutik, förskolor, skola och frisör. En trevlig villa på 1,5 plan med två sovrum, toalett, badrum och vardagsrum. Stor insynsskyddad trädgård med inhägnad runt delar av tomten. Stor uppfart med plats för flera bilar och en verkstad som passar den store samlaren. På fastigheten har tidigare varit en cykelaffär och fastigheten är fortfarande godkänd att driva verksamhet på. Här bor ni med närhet till det mesta så som förskolor, skola, matbutik, idrottshall och simhall. Genom byn går buss 510 som enkelt tar dig in till Ängelholm, där det finns ett stort utbud av restauranger, shopping och nöjesliv.

Ett ypperligt tillfälle för er som vill bo på en attraktiv adress med närhet till det mesta i centrala Munka Ljungby. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration