Parkgatan 1

Parkgatan 1

Slutpris

3 700 000 kr


Munka Ljungby— Munka-Ljungby— Ängelholm

Parkgatan 1


Slutpris
3 700 000 kr

Munka Ljungby— Munka-Ljungby— Ängelholm

STENVILLA I HJÄRTAT AV MUNKA LJUNGBY

Söker ni ett enplanshus med möjlighet till fyra sovrum, lättskött tomt med trevliga uteplatser och en stor uppfart? På trevligt läge i centrala Munka Ljungby finns nu möjligheten att förvärva en stilren stenvilla om 121kvm uppförd 2012. Ett modernt hus med putsad fasad och pulpettak.

Invändigt har villan en härlig atmosfär och en bra planlösning med separat sovrumsavdelning och stor umgängesyta för hela familjen. Här har man utnyttjat kvadratmeterna med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som är öppet upp i nock. Villan bjuder på ett stort öppet kök med fantastiska ytor för både matlagning, bakning med barnen och umgänge. Här kan mästerkocken laga maten medan gästerna bekvämt sitter vid matplatsen. Från vardagsrummet finns utgång till trädäck och vidare ut i en lättskött trädgård. Vidare bjuder bostaden på två helkaklade badrum, tvättstuga och tre sovrum, allt på ett plan. Loftet ger extra utrymme med två rum med lägre takhöjd, används idag som sovrum, kan kanske bli ett ungdomsrum?

Här bor man i ett lugnt kvarter med en välskött fram och baksida att njuta av. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Munka-Ljungbys hjärta. Huset ligger nära förskola, skola och Ängelholm finns tio minuter bort. Dessutom har man Helsingborg och Båstad inom pendlingsavstånd. På promenadavstånd finns simhall, affär, bibliotek och vårdcentral.

Ett ypperligt tillfälle för er som vill bo på en attraktiv adress med närhet till det mesta. Varmt välkommen att anmäla er till visning på vår hemsida.


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
25 900 kr/år
Tomtarea
464 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-09-15

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Parkgatan såldes av oss 2021-09-15. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Parkgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.